sâmbătă, 9 iulie 2011

Backstreet Boys

Îmi place muzica pop. Cum am început să mă îndrăgostesc de ea nu mai ştiu. M-a ajutat mult faptul că am o soră cu nouă ani mai mare ca mine care, când era la liceu sau chiar la generală, cumpăra casete cu muzică. Muzică din aia anii '90...frumoase vremuri!
Dacă sunteţi de-o seamă cu mine şi aveţi fraţi mai mari e imposibil să nu vă amintiţi de Shaggy. Genial! Ţin minte că atunci când mai venea şi văru' Cosmin pe la noi, era caterincă, CLAR!
Printre melodiile astea, adevărate hituri de prin 1997 - 1998, se mai strecurau şi acordurile celor de la Backstreet Boys! Şi nu pot să nu îmi amintesc de EVERYBODY...!!!!! Sau de I Want It That Way !!!! Asta era de-a dreptul lovely! Când mai venea sor-mea cu câte un poster de prin BRAVO sau POPCORN cu ei, aaaaaaaaaaaaaaah...Eram dată pe spate, la 6, 7 ani!
Apoi a urmat o perioadă moartă, în care ei s-au despărţit, sor-mea s-a mai mărit, am crescut şi eu. Dar totul până într-o zi din vacanţa de vară din clasa a 8-a! Atunci am văzut pe U TV, canal de muzică nou la vremea aia, melodia...Incomplete! M-am reîndrăgostit de ei instantaneu... Au urmat multe ore pe internet, căutând melodiile lor mai vechi şi mai noi.Când aveam chef să ţopăi prin casă, dădeam Just Want You To Know la maximum!
Mulţi ani am ascultat şi reascultat baladele lor. Încă le mai fredonez când am timp şi îmi dau seama că versurile nu mai sunt în cap, mi-au intrat în inimă! Ah! Şi sora mea a avut, ca melodie de deschidere la nunta ei, Never Gone, tot de la Backstreet Boys!
Vă spun sincer că deasupra patului meu de cămin studenţesc stă lipit cu scoci un poster BSB! Nu m-am putut despărţi de ei nici la facultate!


În fine, o să pun aici melodia mea de suflet de la eiENJOY!!!!


P.S.: Dacă vreţi să ascultaţi ceva pentru sufleţel, nu ezitaţi să daţi un search pe YouTube: Backstreet Boys... ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu